Διαδικασία δημιουργίας XML

Εικόνα 1

Για να δημιουργήσετε ένα αρχείο XML όσοι έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί με την πλατφόρμα wordpress ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Από τον πίνακα διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στην αριστερή στήλη επιλέξτε Πρόσθετα – Νέο πρόσθετο (εικόνα 1)

Στην νέα σελίδα που θα σας ανοίξει και στο πεδίο επάνω δεξιά γράψτε WooCommerce XML feed for Skroutz & Bestprice (κάντε αντιγραφή από εδώ και επικόλληση εκεί) (εικόνα 2)

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Στην παραπάνω εικόνα 2 φαίνεται ότι στην δική μας σελίδα το πρόσθετο ενεργό. Εσείς αν δεν είναι ενεργό κάντε κλικ στο εγκατάσταση. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του πρόσθετου κάντε κλικ στο ενεργοποίηση ώστε να το ενεργοποιήσετε. Όταν το ενεργοποιήσετε τότε στην αριστερή μπάρα της διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα δείτε την εικόνα 3. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού σας πάνω στην εικόνα και κάντε κλικ στο Παραγωγή XML Feeds.

Όταν τελειώσετε κάντε κλικ στο Skroutz & BestPrice και στην σελίδα που θα σας ανοίξει θα δείτε τον σύνδεσμο του XML αρχείου σας.

Για περισσότερο πληροφορίες μπορείτε να δείτε το πρόσθετο στον σύνδεσμο:  https://wordpress.org/plugins/woo-xml-feed-for-skroutzgr-bestpricegr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Main Menu