Εδώ θα βρεις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Γενικές ερωτήσεις

Το MARKETFIX είναι μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, που κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Το MARKETFIX βοηθά συνεργαζόμενα καταστήματα να προσφέρουν διαδικτυακά τα προϊόντα τους με αποτέλεσμα εσύ να βρίσκεις όλα όσα ψάχνεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία εμπορευμάτων.

Αγοράζεις τα προϊόντα από το συνεργαζόμενο κατάστημα του MARKETFIX και το προϊόν εμφανίζεται στο καλάθι σου. Το MARKETFIX αναλαμβάνει να εισπράξει την πληρωμή σου, μέσω του συνεργαζόμενου ιδρύματος πληρωμών EveryPay S.A., 

Πληρώνεις το συνεργαζόμενο Κατάστημα μέσω του MARKETFIX. 

Όταν η πληρωμή προϊόντων γίνεται με αντικαταβολή τότε πληρώνεται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την ώρα της παραλαβής των προϊόντων

Η απόδειξη ή το τιμολόγιο, ανάλογα με το τι θα επιλέξεις για τα προϊόντα που αγοράζεις στο MARKETFIX, εκδίδεται από το συνεργαζόμενο κατάστημα, που επέλεξες για την αγορά σου.

Το Marketfix to διαχειρίζεται η εταιρεία με την επωνυμία ATG DIGITAL IKE η οποία συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί ηλεκτρονικού εμπορίου και επιγραμμικών υπηρεσιών διαμεσολάβησης καθώς και με τον Κώδικα Δεοντολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Επιπλέον, σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών.

Ο Λογαριασμός μου

Για να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου επιλέγεις Σύνδεση στο πάνω και δεξιά μέρος της κάθε σελίδας. Στην νέα σελίδα που θα εμφανιστεί θα βρεις δύο επιλογές, μια για Σύνδεση και μια για Εγγραφή. Επιλέγεις Εγγραφή

Επιλέγεις Σύνδεση στο πάνω και δεξιά μέρος της σελίδας. Εκεί θα βρεις την επιλογή Ξέχασα τον κωδικό μου ακριβώς κάτω από το πεδίο που εισάγεις τον κωδικό σου. 

Αφού κάνεις Σύνδεση στον λογαριασμό σου, πήγαινε στην ενότητα Στοιχεία λογαριασμού.

Για να διαγράψεις τον λογαριασμό σου από το MARKETFIX θα πρέπει να στείλεις email με σχετικό θέμα στο info@marketfix.gr ή στείλτε μας σχετικό αίτημα συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Προϊόντα

Ναι. Όλες οι τιμές των προϊόντων είναι με Φ.Π.Α.

Για την περιγραφή, τιμή και διαθεσιμότητα των προϊόντων, υπεύθυνος είναι το συνεργαζόμενο κατάστημα.

Εάν διαπιστώσετε, όταν παραλάβετε τον προϊόν, διαφορές σχετικά με την περιγραφή, την τιμή, ή οτιδήποτε άλλο, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας στέλνοντας email στο info@marketfix.gr ή συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα Επικοινωνίας.

Main Menu