Τρόποι πληρωμής

Μπορείς να ολοκληρώσεις εύκολα και γρήγορα την πληρωμή της παραγγελίας σου επιλέγοντας οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με κάρτα

Μπορείς να πληρώσεις με ελληνική ή ξένη πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα συμπεριλαμβανόμενων Mastercard, Maestro, Visa, Diners Club και Discovery. (Ο τρόπος πληρωμής με κάρτα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη)

  • Με αντικαταβολή

Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου με μετρητά τη στιγμή της παραλαβής από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Απόλυτη προστασία δεδομένων και συναλλαγών, μέσω πιστοποιημένου συστήματος ασφαλείας της EveryPay.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

Main Menu