Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με τους παρακάτω τρόπους:

Με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά τη στιγμή της παραλαβής από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Κόστος αντικαταβολής τρία (3) Ευρώ.

Ο παρακάτω συνεργάτης μας δέχεται πληρωμή MONO με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: BODY PRO

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ σε προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία (όλα τα βαριά ή/και ογκώδη προϊόντα που το βάρος τους υπερβαίνει κάποια κιλά σε βάρος ή ογκομετρικά αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρεία) ή πάνω από ένα ορισμένο χρηματικό ποσό. Στην περίπτωση αυτή γίνεται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε, αν θέλετε, την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε ως αιτιολογία στη κατάθεση το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail που θα λάβετε όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Θα πρέπει να μας στείλετε email για να σας ενημερώσουμε σε ποιον τραπεζικό λογαριασμό θα κάνετε την κατάθεση  

Με κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με ελληνική ή ξένη πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα συμπεριλαμβανόμενων Mastercard, Maestro, Visa, Diners Club και Discovery. (Ο τρόπος πληρωμής με κάρτα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη)

 

 

Main Menu