Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση την οποία έχει υποδείξει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, συνοδευόμενα από την απόδειξη πώλησης και το δελτίο αποστολής. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που ο Πελάτης υποδείξει διαφορετική διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων και διαφορετική διεύθυνση για την αποστολή της αποδείξεως πώλησης, όπως σε περίπτωση δώρου.

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παρεχόμενων πληροφοριών αποστολής και παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση σφάλματος κατά την παροχή από τον Πελάτη των σχετικών στοιχείων επικοινωνίας του παραλήπτη, η marketfix δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το γεγονός ότι το προϊόν δεν μπορεί να παραδοθεί.

Τα καταστήματα των πωλητών-συνεργατών μας συνεργάζονται με υπηρεσίες ταχυμεταφορέων (courier), προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής. Κάθε συνεργάτης του marketfix έχει διαφορετικό κόστος αποστολής το οποίο φαίνεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η υπηρεσία ταχυμεταφορών εκτελεί παραδόσεις τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διεύθυνση παράδοσης.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-5 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας εκτός και αν ορίζει διαφορετικά ο εκάστοτε συνεργάτης μας.

H αποστολή μπορεί να διαρκέσει περισσότερο εξαιτίας των περιόδων κίνησης ή σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών ή λόγων ανωτέρας βίας. Οι συνεργάτες μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, αναγνωρίζετε ότι ουδεμία ευθύνη δύναται να βαρύνει την marketfix για καθυστερήσεις στην παράδοση που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της marketfix.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωση των Πελατών, σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους συνεργάτες μας (και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον Πελάτη). Στην περίπτωση αυτή, η marketfix θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Πελάτη, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί του για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι η παραλαβή του προϊόντος και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους κατά την παραλαβή του και την άρτια κατάσταση του προϊόντος.

Τα προϊόντα ελέγχονται για την αρτιότητα της συσκευασίας κατά την παράδοση τους στον ανάλογο μεταφορέα και η marketfix δεν ευθύνεται για τις φθορές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μεταφοράς.

Ο πελάτης κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων απαιτείται να επιδείξει αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που να επιβεβαιώνει την ταυτότητα του.

Επιβάλλεται να ελέγξει τα εμπορεύματα για τυχών χτυπήματα, τρύπες η άλλες φθορές.
Ο μεταφορέας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για χτυπημένα ή κατεστραμμένα προϊόντα εφόσον αποχωρήσει από τον τόπο παράδοσης.

Τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη και για λογαριασμό του τελικού αγοραστή.

Τα μεγάλα προϊόντα παραδίνονται στο πεζοδρόμιο της διεύθυνσης που υπέδειξε ο πελάτης. 

Έξοδα / κόστος Αποστολής

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον Πελάτη, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς. Οι συνεργάτες του marketfix ορίζουν διαφορετικό κόστος για κάθε αποστολή το οποίο θα φανεί λίγο πριν την ολοκλήρωση της αγοράς σας. Τα έξοδα αποστολής προϊόντων για Κύπρο και εκτός Ελλάδος ορίζονται κατόπιν συνεννόησης και θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή.

Για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη από ένα ορισμένο ποσό σε Ευρώ (ο κάθε συνεργάτης μας ορίζει διαφορετικό αυτό το ποσό) και μέχρι 2 κιλά η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός Ελλάδος εκτός των εξαιρέσεων που ισχύουν. Από 2 κιλά και πάνω υπάρχει χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό.

Για βαριά αντικείμενα η μεταφορά γίνεται με μεταφορικές εταιρείες Το κόστος αποστολής βαριών αντικειμένων γίνεται κατόπιν συνεννόησης με υπεύθυνο του marketfix.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων στο καλάθι αγορών, ο Πελάτης μπορεί να δει και το ενδεικτικό κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές πιθανόν και ανάλογα την εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής μπορεί να είναι διαφορετικά απ αυτά που εμφανίζονται στην παραγγελία σας και θα ενημερωθείτε σχετικά τηλεφωνικά.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Main Menu