Μας ρώτησαν και απαντάμε

Η εισαγωγή προϊόντων γίνεται μέσω της πλατφόρμας πωλητών του marketfix, συμπληρώνοντας με εύκολο και γρήγορο τρόπο τις απαραίτητες πληροφορίες ενός προϊόντος. Διαχείριση Καταστήματος

Εναλλακτικά δημιουργούμε εμείς το κατάστημα σας μέσα στο marketfix με τα στοιχεία σας και μας στέλνετε σύνδεσμο αρχείου XML των προϊόντων σας για να τα τοποθετήσουμε εμείς.

Τα προϊόντα σας εμφανίζονται μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα του marketfix σε ανάλογες κατηγορίες και μέσα στο κατάστημα που έχετε δημιουργήσει στο marketfix

Το κατάστημα σας εμφανίζεται με σύνδεσμο (link) σε κάθε προϊόν που έχετε προσθέσει καθώς και στην Λίστα καταστημάτων 

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και προβολή των προϊόντων σας στο marketfix είναι ΔΩΡΕΑΝ. 
Η υπηρεσία χρεώνεται ΜΟΝΟ με προμήθεια 5% επί της τελικής τιμής πώλησης των προϊόντων.

Για τα προϊόντα που πουλάτε οφείλετε να εκδώσετε απόδειξη λιανικής πώλησης, εκτός και αν ο πελάτης ζητήσει τιμολόγιο. Το παραστατικό που έχετε εκδώσει για μία παραγγελία πρέπει είτε να το συμπεριλάβετε στο πακέτο αποστολής με τα προϊόντα της παραγγελίας είτε να το στείλετε ηλεκτρονικά στον αγοραστή.

Όταν ο αγοραστής πραγματοποιήσει μια αγορά τότε λαμβάνετε ένα αυτόματο email με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες, Συσκευάζετε και στέλνετε τα προϊόντα στον πελάτη μέσω της δικής σας συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (κούριερ) και εισπράττετε εσείς απ ευθείας από τον πελάτη την αξία των προϊόντων συν τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. Τα έξοδα αντικαταβολής τα ορίζετε εσείς για αντικείμενα με βάρος μέχρι δύο κιλών. Για βαριά αντικείμενα και αποστολή με μεταφορική εταιρεία το κόστος αποστολής ορίζεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.

Όταν ο αγοραστής πραγματοποιήσει μια αγορά τότε λαμβάνουν και ο αγοραστής και εσείς ένα αυτόματο email με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες όπως επίσης και με τα έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής, Καλό είναι να επιβεβαιώσετε την παραγγελία όταν είναι με Αντικαταβολή καλώντας τον αγοραστή στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει και εμφανίζεται στο email που έχετε λάβει.

Συσκευάζετε και στέλνετε τα προϊόντα στον πελάτη μέσω της δικής σας συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (κούριερ)

Τα έξοδα Αντικαταβολής έχουν ορισθεί σε 3 Ευρώ για όλους τους συνεργάτες μας. Τα έξοδα Αποστολής είναι αυτά που έχετε ορίσει εσείς στο δικό σας προσωπικό eshop. Μπορείτε να τα διαμορφώσετε από τον πίνακα ελέγχου του καταστήματος σας στο marketfix. (https://marketfix.gr/store-manager/) Για βαριά αντικείμενα και αποστολή με μεταφορική εταιρεία το κόστος αποστολής ορίζεται μετά από συνεννόηση με τον αγοραστή.

Τέλος καλό θα ήταν προς ενημέρωση του αγοραστή στην διαχείριση του καταστήματος σας (https://marketfix.gr/store-manager/) να ορίσετε το προϊόν ως ολοκληρωμένη παραγγελία, όταν ολοκληρωθεί, κάνοντας κλικ στο Παραγγελίες του πίνακα διαχείρισης σας.

Το marketfix πληρώνει το κόστος των τραπεζικών συναλλαγών.

Για να μπορέσεις να γίνεις πωλητής του marketfix, πρέπει να έχεις προϊόντα σε απόθεμα. Το e-shop ΔΕΝ είναι απαραίτητη προϋπόθεση αν και είναι καλό να έχετε.
Αν δεν έχετε eshop η εταιρεία μας μπορεί να σας κατασκευάσει ένα σε τιμή έκπληξη

Το Marketfix τo διαχειρίζεται η εταιρεία με την επωνυμία ATG DIGITAL IKE η οποία συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί ηλεκτρονικού εμπορίου και επιγραμμικών υπηρεσιών διαμεσολάβησης καθώς και με τον Κώδικα Δεοντολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Επιπλέον, σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα marketfix μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών.

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα ΕΔΩ ή στέλνοντας μας μήνυμα στο info@marketfix.gr

Main Menu